Descarca PDF
 1. Acest produs a fost adaugat luni 18 iulie, 2011.

  Stand pentru carti, cd-uri, dvd-uri – model 0001

  Acest stand poate fi folosit pentru expunerea unei selectii de materiale informationale sau educationale in orice magazin de cadouri, muzeu, galerie de arta, librarie si asa mai departe.
  Standurile pentru cd-uri si dvd-uri sunt necesare pentru promovarea de noi aparitii sau a articolelor cu pret redus. Magazinele de cadouri ar putea folosi, de asemenea, acest tip de standuri pentru expunerea de cd-uri cu sunete ale naturii sau inregistrari video ale destinatiilor exotice.
  Standul pentru cd-uri si dvd-uri, precum oricare alt stand, va va tine produsele organizate, fiind in acelasi timp expuse intr-o maniera eleganta. Standurile pentru cd-uri / dvd-uri pot sustine o cantitate mare de produse intr-o zona restransa, eliberand spatiu pentru alte piese de mobilier sau alte standuri.
  Avand o structura solida si un design elegant, acest stand este potrivit, de asemenea, pentru carti. El va va ajuta sa creati o prezentare mai atragatoare pentru cartile dvs. Utilizati acest stand daca doriti sa evidentiati un nou autor, o serie populara de carti sau pentru a pastra la indemana vizitatorilor materiale de citit.
  Aceste standuri metalice au buzunare adanci astfel incat sa nu fiti nevoiti sa le reumpleti foarte des. Sunt apte sa reziste multi ani, chiar si in medii cu trafic intens.
  In plus, va oferim o mare varietate de standuri de expunere pentru a va ajuta sa prezentati reviste, cataloage, brosuri si pliante intr-o modalitate care sa atraga atentia.
  Va rugam sa verificati dimensiunile si daca nu sunt potrivite nevoilor dvs. sau doriti sa schimbati ceva in design, contactati un membru al echipei noastre deoarece putem sa producem la comanda standuri de expunere care sa se incadreze in cerintele dvs.

  Recomandat a se folosi pentru: Publicatii, CD-uri si DVD-uri, carti si reviste

  Tip asezare: Sol

  Tip postament: 9 picioruse reglabile sau roti

  Fete: 2 fete

  Accesorii: Orice fel de accesorii la cererea clientului

  Materiale: Tabla, teava OL 37

  Culoare: Orice culoare din gama RAL.

  Vopsire: Vopsit electrostatic.

  Header: Orice fel de header personalizat la cererea clientului

  Personalizare: La cerere, colantare personalizata

  Dimensiuni (LxHxA): 2000 x 1540 x 400 mm insa se pot executa la orice dimensiune

  Greutate totala: 88 kg

  Greutate suportata: max 300 kg

  Demontabil: Da

  Livrare: FOB Rolix sau cu transportator oriunde in Romania sau Europa

  Garantie: 12 luni

  Cod FID: 4W6.L.02J80.AQ0