Descarca PDF
 1. Acest produs a fost adaugat vineri 21 decembrie, 2012.

  Servicii vopsitorie electrostatica

  Societatea noastra are printre altele, ca obiect de activitate si vopsirea de elemente metalice cu pulberi in camp electrostatic, tip NORDSON.

  Pentru toate produsele noastre exista posibilitatea vopsirii electrostatice intr-o paleta coloristica foarte variata, avand la dispozitie o linie de vopsire in camp electrostatic care acopera o gama tipodimensionala si o paleta coloristica aproape nelimitata, precum si o linie performanta de pregatire a suprafetelor (dimensiuni L=7200, I=1260, H= 2350 mm), printre cele mai mari din Bucuresti.

  Vopsirea electrostatica foloseste principiul atractiei intre sarcini opuse pentru a acoperi suprafetele din metal si anumite tipuri de plastic cu un strat uniform de vopsea. Spre deosebire de vopselele traditionale, lichide, stratul aplicat prin vopsire electrostatica nu prezinta iregularitatile, diferentele de nivel, formele de picaturi si de bule de aer care apar, deseori, pe straturile de vopsea obisnuita.

  Vopseaua electrostatica este mult mai rezistenta decat cea lichida, iar vopsirea electrostatica nu dauneaza mediului inconjurator pentru ca nu exista solventi care sa se evapore in aer sau sa ajunga in apa.


  Cuptorul de polimerizare. Dimensiunile interioare ale cuptorului de coacere sunt L=7200, I=1260, H= 2350 mm. Pretul solicitat de noi este in medie de 3,5euro pentru un mp de suprafata vopsita. Pretul nu contine TVA si se refera la produsul neambalat, livrat la poarta atelierului nostru, situat in incinta intreprinderii Republica SA, cu adresa bdul Basarabiei, Nr. 256, Sector 3.

  Pretul exact se va negocia in functie de multi factori: marimea comenzii, forma piesei(tabla, vopsita pe o singura fata sau pe amandoua, teava, sarma), calitatea solicitata pentru vopsea(de interior sau de exterior) etc. Materialele utilizate pentru vopsire sunt produse in Grecia. Utilizand, in general, vopseluri tip lac, Rolix poate pune la dispozitia clientului vopsiri in orice gama de culori si nuante, conferind suprafetelor o rezistenta mare la coroziune. Substantele chimice utilizate in procesul de vopsire corespund normelor romanesti si europene in domeniul protectiei mediului si al securitatii muncii.

  Operatii: vopsire; corectare vopsire, revopsire.
  Tip piese: Gabarit maxim: L=7100, I=1250 mm, H=2200mm
          - piese de tip suprafete plane (tip panou);
          - piese profilate de mare complexitate (puncte de inflexiune, cavitati).
  Sistemul Nordson corespunde celor mai exigente norme si standarde de siguranta in exploatare astfel:
          FM - Certificare americana cu norme de lucru antiex;
          CSA - Certificarea aprobarii lucrului in vopsitorii si in hale cu potential exploziv.

  Binenteles nu trebuie neglijat nici aspectul ecologic si impactul asupra mediului, iar in acest domeniu instalatia corespunde intrutotul normelor ecologice in vigoare din Uniunea Europeana. Cel mai bun exemplu in acest sens este oferit de catre continutul final de pulbere din aerul filtrat, care nu ajunge nici macar la 8 mg/mc, ceea ce reprezinta a cincea parte a valorii maxim admise prin S.R.E.N. 50500-98.
Cautare rapida
Share Product
Share via E-Mail Share on Facebook Share on Twitter
Share on Digg